ultraslan Resmi Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ultraslan Resmi Sitesi

ultraslan Resmi Sitesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sabri`den transfer için açıklama

YazarMesaj
Admin
Admin

Sabri`den transfer için açıklama Empty
MesajKonu: Sabri`den transfer için açıklama   Sabri`den transfer için açıklama Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 4:38 pm

Milli Takım`ın kamp yaptığı Belek`te düzenlenen barbekü partisinden sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sabri Sarıoğlu, medyada yer alan "Fiorentina Sabri`yi izliyor" şeklinde çıkan haberlerinin sorulması üzerine şöyle konuştu: "Duyumlar ortaya atılıyor. Ancak bana şu ana kadar resmi teklif gelmedi. Eğer teklif gelirse de Galatasaray`ın menfaatleri doğrultusunda bir karar vereceğim. Şu ana kadar bana bir teklif gelmedi."

Avrupa Şampiyonası`nın tüm futbolcular için bir vitrin olduğunu ifade eden Sabri, "Bu şampiyona herkes için bir vitrindir. Gerek teknik direktörler gerek menajerler maçlar boyunca oyuncu izliyorlar. Bende eğer forma şansı bulabilirsem orada kendimi en iyi şekilde göstermek istiyorum" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIMDA BULUNMAK BİLE BÜYÜK ONUR"

Milli Takım`a çağrıldığı için çok mutlu olduğunu belirten Sabri Sarıoğlu, "Şu anda burada bulunmak bile gurur verici. Benim oynadığım yerde Gökhan Gönül ile tatlı bir rekabete gireceğiz. Artık hangimiz iyi ise o oynayacak. Kimin oynayacağı önemli değil. Biz finallere gidip ismimizi yazdırmak istiyoruz" dedi.

Sabri, Antalya`daki kampın da çok güzel gittiğini sözlerini ekledi.
http://galatasaray1905.benimforum.org

Sabri`den transfer için açıklama
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Adnan Polat: "Rövanşı Almak İçin Uygun Zaman